Even voorstellen

                                                                                                                                                                                                               
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ik ben Nicolette van der Veen en 40 jaar in de zorg werkzaam.
 
Naast de zorg voor mensen, draag ik ook met veel liefde, de zorg voor mijn honden . Dat houdt in; de dagelijkse wandelingen, af en toe showen, het trimmen van mijn honden en het volgen en geven van cursussen.
 
De  kennel “Chairoezan’s” (vertaald: de schone/de beminnelijke) bestaat sinds 1992 en is geregistreerd bij de Raad van Beheer. Ik ben aangesloten bij de Golden Retriever Club Nederland en ik fok af en toe een nestje. Daarbij worden de eisen van de club nagevolgd.
 
De pups groeien in huis op,  samen met de andere honden en katten. Ik hecht grote waarde aan het socialiseren van de pups , voor een goede en stabiele start in het leven bij de nieuwe baasjes. De “vaderhond” zoek ik ook met zorg uit. Daarbij let ik niet alleen op de “lijn” waaruit de hond komt, maar ook op zijn karakter en de benodigde gezondheidsonderzoeken. Let op! Dit sluit niet uit, dat een pup of hond niet ziek kan worden. Het is en blijft levend materiaal…
 
Het uiterlijk van de hond is niet het allerbelangrijkste, maar ik houd wel vast aan  het “ouderwetse” type Golden. De meeste honden hebben of krijgen “kleur”.
 
De Golden is een leuke lieve trouwe huishond, uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen, als trouwe vriend, maar ook een hond, waarmee “gewerkt” (jachttraining of andere hondensporten) kan worden als daarvoor interesse is.
Als de pups naar de nieuwe baasjes gaan, zijn ze in het bezit van een geldig paspoort, zijn ze ontwormd, hebben ze de eerste inenting gehad en zijn ze voorzien van een chip. Verder krijgt u een informatie-boekje mee, een registratiebewijs, een DNA-profiel,  een koopovereenkomst en een stamboom.
 
Mocht u nieuwsgierig geworden zijn, kunt u mij altijd mailen (chairoezans@ziggo.nl). Dan kan ik u schriftelijk of telefonisch meer vertellen over de te verwachten nesten en hoe dit te werk gaat.
 
Nicolette van der Veen